Ντούσκος – Ξεκινά προετοιμασία με στόχο το Παρίσι!

Ντούσκος – Ξεκινά προετοιμασία με στόχο το Παρίσι!

Ο Στέφανος Ντούσκος ξεκινά την προετοιμασία του στην κωπηλασία για τη νέα χρονιά, και με βασικό στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Οι ημέρες ξεκούρασης τελείωσαν για τον Στέφανο Ντούσκο, ο οποίος είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας του για την νέα σεζόν. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας μαζί με τον συναθλητή του, Χρήστο Στεργιάκα, θα ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή (19/9) τον νέο κύκλο προετοιμασίας  με στόχο  την συμμετοχή και την διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Η προετοιμασία των δύο αθλητών θα γίνει στον Σκοινιά, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και το προπονητικό κοινόβιο κωπηλασίας από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2021, και ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων στο Μόναχο μέσα στον Οκτώβριο.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο προπονητικό κοινόβιο της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας είναι οι εξής:

Παναγιώτης Αδάμ (ΟΕΑΝΑΒ), Ανδρέας Αθανασιάδης Καούδης (ΕΝΟΑ), Ευαγγελία Βακοπούλου (ΝΟΜαυρ), Κων/νος Βελλίδης (ΝΟΜαυρ), Σπύρος Γεωργίου (ΝΟΙ), Ιάσωνας Εξάρχου (ΝΟΙ), Ανδρέας Καρέτσος (ΝΟΙ), Μαρίνα-Ελένη Λεβεντέλλη (ΝΟΚατ), Λεμονιά Μακρυγιάννη (ΝΟΚοζ), Χρήστος Μπουρνούτος (ΝΟΜαυρ), Στυλιανή Νάτσιουλα (ΝΟΚ), Γιώργος Παπαδόπουλος (ΟΕΑΝΑΒ), Παρθένα Παπατέρπου (ΝΟΘ), Ευστράτιος Τριανταφύλλου (ΝΑΣΠ ΑΙΟΛΟΣ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Ελένη Χαραλαμπίδου (ΝΟΘ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ