Πέμπτος στον τελικό των 50μ ύπτιο ο Χρήστου

Πέμπτος στον τελικό των 50μ ύπτιο ο Χρήστου

Ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε στην πέμπτη θέση του τελικού των 50μ. ύπτιο στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης

Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου στον τελικό των 50μ. ύπτιο, κατά τη 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Καζάν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να επαναλάβει χρόνο ανάλογο με το πανελήνιο ρεκόρ του ημιτελικού (22.87), καθώς τερμάτισε σε 23.04, ακόμη όμως και με τη χθεσινή (2/11) επίδοση θα έπαιρνε την ίδια θέση, καθώς τα μετάλλια κρίθηκαν κάτω από το 22.80.

Πρωταθλητής Ευρώπης, όπως αναμενόταν άλλωστε, αναδείχθηκε ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ, ο οποίος με 22.47 βελτίωσε το ρεκόρ αγώνων (22.57) που είχε πετύχει στον ημιτελικό. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Ιταλός Μικέλε Λαμπέρτι με 22.65 και την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ρουμάνος Ρόμπερτ-Αντρέι Γκλίντα με 22.74.

Ο Χρήστου δεν θα έχει πολύ χρόνο να ξεκουραστεί, καθώς αύριο το πρωί (4/11, 09:40) ξεκινά την προσπάθειά του στα 100μ. ύπτιο, όπου επίσης συγκεντρώνει αρκετές ελπίδες διάκρισης.

Λίγη ώρα νωρίτερα μπαίνει στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος μετέχει στα προκριματικά των 200μ. μικτή ατομική, όπου είναι το φαβορί για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στη Γλασκώβη. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετέχει και ο Γιώργος Σπανουδάκης, με -εφικτό- στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ