Τζίγγερ για ενδεχόμενη επιστροφή: «Ποτέ δεν ξέρεις»

Τζίγγερ για ενδεχόμενη επιστροφή: «Ποτέ δεν ξέρεις»

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Είδαμε πριν από λίγες μέρες τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να επανεμφανίζεται με τη συμμετοχή του στην εκπομπή «TractioN» η οποία ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Τζίγγερ ήταν από τους καλύτερους οδηγούς ράλι της Ελλάδας και μια συνέντευξη μαζί του που να αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε και πάλι στις πίστες και απάντησε πως οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι λίγες, ενώ αναφέρθηκε γενικότερα στο ράλι τόσο στα χρόνια που εκείνος οδηγούσε όσο και στο σήμερα.

Μεταξύ άλλων ο Τζίγγερ είπε:

Για το εάν θα επέστρεφε στα ράλι: «Δύσκολο να απαντήσω. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά μάλλον όχι».

Για το εάν τον άλλαξαν οι αγώνες: «Οι αγώνες σου δίνουν την δυνατότητα να φτάσεις στα όριά σου, γιατί πρακτικά άμα τρέξεις στον δρόμο δεν πας ποτέ στα όριά σου και αν πας είναι πολύ επικίνδυνο και ό,τι γίνει είναι μέσα στον αγώνα. Άρα, οι αγώνες σου δίνουν την δυνατότητα να βρεις τα όριά σου και του αυτοκινήτου σε ένα περιβάλλον ασφαλές».

Για τις σχέσεις του με ξένους οδηγούς: «Αν δεν ήταν ο Στεφανής, δεν θα είχα γνωρίσει κανέναν. Ο Κώστας είχε σχέσεις με πολλούς συνοδηγούς και συνέχεια προσπαθούσε να μάθει. Και όταν μαθαίνεις από τους ξένους, είναι ένα πετραδάκι στις γνώσεις που έχεις».

Για την ομάδα που είχαν στα ράλι: «Φτιάξαμε μια ομάδα ξεκινώντας από το μηδέν και όποιος ήταν μέσα στην ομάδα ήξερε απολύτως τι έπρεπε να κάνει, τον ρόλο που έπρεπε να παίξει. Κάναμε όλοι την ίδια δουλειά, με έναν σκοπό».

Για το ράλι τα χρόνια που έτρεχαν: «Η ομορφιά ήταν ότι συμμετείχαν όλοι σε αυτό, χωριά, ο κόσμος. Τώρα είναι πιο βιομηχανοποιημένο το ράλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ