Η κλήρωση του ομαδικού στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Κ15 και οι κληρώσεις στο στάδιο 2 του απλού στο Europe Under 13 Challenge

Η κλήρωση του ομαδικού στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Κ15 και οι κληρώσεις στο στάδιο 2 του απλού στο Europe Under 13 Challenge

Δύο θα είναι τα αγωνιστικά «μέτωπα» στην Ευρώπη για διεθνείς Έλληνες αθλητές μικρών ηλικιών την Κυριακή 19/06.

Τη μέρα, που θα τελειώνει το Europe Under 13 Challenge στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου θ’ αρχίζει στο Ρίμινι της Ιταλίας το Μεσογειακό πρωτάθλημα Under 15.

Στη γειτονική χώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμαθε τους αντιπάλους του στο ομαδικό, το οποίο ανοίγει και το αγωνιστικό πρόγραμμα. Κληρώθηκε στο 4ο γκρουπ και θα διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις για το ταμπλό των προημιτελικών κόντρα στη Σλοβενία (επικεφαλής), το Σαν Μαρίνο και την Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι έχει στη σύνθεση τον Γιάννη Αναστασιάδη, τον Γιώργο Κοσμά και τη Μαύρα Κοντοπούλου. Στο Μαυροβούνιο οι αγώνες τελειώνουν με το απλό σε παμπαίδες και παγκορασίδες. Ο Γιάννης Κιοσελόγλου και ο Κώστας Φάκαρος έχουν προκριθεί στην Α κατηγορία, η Στέλλα Μαυροματάκη και η Βασιλική Μπουλά συνεχίζουν στη Β κατηγορία και το βράδυ έμαθαν αντιπάλους στα ταμπλό του σταδίου 2.

Στο Μεσογειακό Κύπελλο μετέχουν 13 χώρες, αλλά με την Ιταλία να έχει δηλώσει δύο ομάδες σαν διοργανώτρια. Οι 14 ομάδες χωρίστηκαν σε 4 γκρουπ με την Ελλάδα να είναι νούμερο 11 στα seeding. Μέτρησε ότι οι τρεις αθλητές της δεν είναι αξιολογημένοι κι έτσι κληρώθηκε σε γκρουπ των 4ων.

Το πρόγραμμα των αγώνων της εθνικής μας σε ώρες Ελλάδας (μία ώρα μπροστά από την Ιταλία) στο 4ο γκρουπ:

Κυριακή 19 Ιουνίου:

Με Σλοβενία στις 10:00

Με Τουρκία στις 12:30

Με Σαν Μαρίνο στις 17:00

Οι προημιτελικοί γίνονται το βράδυ της Κυριακής, ενώ και οι ομάδες, που θα τερματίσουν στην 3η ή την 4η θέση θα έχουν κι άλλα ματς για κατάταξη. Η ελληνική αποστολή είναι από νωρίς το μεσημέρι στο Ρίμινι με επικεφαλής τον προπονητή της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου Αλέξη Αρσενιάδη. Έκανε την απαραίτητη προπόνηση για να γνωρίσει και τον χώρο και είναι έτοιμη να διεκδικήσει καλά πλασαρίσματα στο 2ο Μεσογειακό πρωτάθλημα, το οποίο περιλαμβάνει και το απλό.

Στο Europe Under 13 Challenge η τρίτη μέρα έκλεισε με τους τελικούς του ομαδικού και την Κυριακή υπάρχει μόνο το απλό. Τόσο στους παμπαίδες όσο και στις παγκορασίδες σχηματίστηκαν ταμπλό των «32» στην Α κατηγορία, αλλά με 10 bye για τα φαβορί, καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι από 22. Ο Φάκαρος (αβαθμολόγητος) κληρώθηκε με τον Άγγλο Κάσπερ Πιβοβάρ (Νο 5). Ο Κιοσελόγλου (Νο 24) με τον Σουηδό Μαρκ Ουσόφ (αβαθμολόγητος). Στις 11:30 Ελλάδας είναι και οι δύο αγώνες, αυτός του Φάκαρου διεξάγεται στο τραπέζι 1 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ETTUTV (στο λινκ https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1407810).

Στις παγκορασίδες και τη Β κατηγορία (ή αλλιώς «παρηγοριάς») η Μπουλά περνάει άνευ αγώνα τον 1ο γύρο και στις «16» συναντά τη Μία Ζιβάνοβιτς από το Μαυροβούνιο (13:30). Η Μαυροματάκη αντιμετωπίζει στις «32» (11:30) την Αγιόλα Μπεχλούλι από το Κόσοβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ