Τον Δεκέμβριο η έναρξη του Τοπικού Κυπέλλου στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Τον Δεκέμβριο η έναρξη του Τοπικού Κυπέλλου στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Με ανακοίνωσή της την Τετάρτη 14/09 η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έκανε γνωστό ότι η έναρξη στο Τοπικό Κύπελλο συλλόγων μετατέθηκε για την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Αρχικά στο αγωνιστικό πρόγραμμα τα πρώτα ματς του Τοπικού Κυπέλλου ήταν για το προσεχές Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου και θα άνοιγαν κιόλας τη σεζόν 2022-2023.

Υπολογίζοντας τον αριθμό των συμμετοχών όμως, η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας έκρινε ότι είναι προτιμότερο να δοθεί μεταγενέστερη ημερομηνία για το ξεκίνημα της διοργάνωσης, συνεπώς η νέα σεζόν στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση αναμένεται να κάνει εκκίνηση στη 1 Οκτωβρίου με διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Στη 1 Δεκεμβρίου 2022 την αρχή στο Τοπικό Κύπελλο θα κάνουν οι άνδρες και στη 1 Μαρτίου 2023 θ’ ακολουθήσουν οι γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική ανακοίνωση στο λινκ https://bit.ly/3RKVWCn κι εκεί υπάρχουν και οι ημερομηνίες για όλα τα στάδια του Τοπικού Κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπακαμπού – Σήμερα στην Ελλάδα για τις υπογραφές (Vids)

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΕπΑ: «Βάσει των δηλώσεων στο Τοπικό Κύπελλο η Τ.Ε. αποφάσισε την έναρξη του, την 1η Δεκεμβρίου 2022 για τις κατηγορίες των Ανδρών και την 1η Μαρτίου 2023 για την κατηγορία Γυναικών.

Οι κληρώσεις θα γίνουν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 για τις κατηγορίες Ανδρών και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2022 για την κατηγορία Γυναικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ