ΔΟΕ: Κατηγορείται μέλος της για σεξουαλική παρενόχληση

ΔΟΕ: Κατηγορείται μέλος της για σεξουαλική παρενόχληση

Το μέλος της ΔΟΕ και ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ, Άλεξ Γκιλάντι, κατηγορείται από μία δημοσιογράφο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ακόμη ένα σκάνδαλο της ΔΟΕ έχει έρθει στο προσκήνιο. Πέρα από τις δωροδοκίες και τα σκάνδαλα για χρηματισμό, τώρα ένα μέλος της κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο λόγος για τον Άλεξ Γκιλάντι, ο οποίος κατηγορείται από μία δημοσιογράφο για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ακόμα μία αποκάλυψε ανήθικη πρόταση που της έκανε ο κατηγορούμενος στο παρελθόν.

Ο 74χρονος Ισραηλινός, εκτός από μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, είναι και ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ όχι μόνο στη χώρα του, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο αφού στο παρελθόν ήταν αντιπρόεδρος στο NBC Sports. Οι δύο γυναίκες που προχώρησαν στην καταγγελία είναι δημοσιογράφοι με τη μία εξ αυτών να το κάνει μέσα από άρθρο της στην εφημερίδα που εργάζεται.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Νέρι Λίβνε η οποία αποκάλυψε ότι το 1999 η γραμματέας του Γκιλάντι της είπε ότι ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ έχει μία πρόταση για εκείνη. Στη συνέχεια την πήγε σπίτι του όπου ο Γκιλάντι έκανε μία άσεμνη χειρονομία. Ταυτόχρονα, μια άλλη δημοσιογράφος, η Οσράτ Κοτλέρ έκανε γνωστό πως και εκείνη είχε δεχτεί ανήθικη πρόταση από τον Γκιλάντι.

Ο τελευταίος με τη σειρά του τα διαψεύδει όλα, αλλά ζήτησε συγγνώμη σε περίπτωση που κάποια συμπεριφορά του δημιούργησε παρεξηγήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ