Στον 2ο προκριματικό γύρο ηττήθηκε η Τόλιου και στο γερμανικό WTT Feeder ΙΙ

Στον 2ο προκριματικό γύρο ηττήθηκε η Τόλιου και στο γερμανικό WTT Feeder ΙΙ

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ήταν χρήσιμη για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια η παρουσία στη γερμανική πόλη.

Άμεσα δυστυχώς ήρθε ο αποκλεισμός για την Κατερίνα Τόλιου και στο 2ο διαδοχικό γερμανικό Feeder του World Table Tennis. Όπως την περασμένη βδομάδα στο Deutsches TischtennisZentrum του Ντίσελντορφ, έτσι και σήμερα 21/02, έμεινε στον 2ο προκριματικό γύρο, που αποτελούσε την έναρξη της προσπάθειάς της στο απλό γυναικών.

Το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων το συνάντησε από το ξεκίνημα, μάλιστα όπως την Τρίτη 14/02 έτσι και τώρα έπεσε πάνω σε εμπόδιο από την Ασία. Στο WTT Feeder Dusseldorf I είχε χάσει από νεαρή Κινέζα πρωταθλήτρια στο ΙI ηττήθηκε δύσκολα με 3-1 σετ από τη Λι Χόι Μαν Κάρεν από το Χονγκ Κονγκ.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ήταν χρήσιμη για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια η παρουσία στη γερμανική πόλη, απλά θα ήθελε να έχει καλύτερη κλήρωση και τα γερά αγωνιστικά της τεστ να περιλάμβαναν περισσότερα ματς.

Επίσης σε ειδήσεις για τους πρωταθλητές μας από τις διεθνείς διοργανώσεις, η πολωνική Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη δίνει αύριο Τετάρτη 22/02, στο «σπίτι» της, την καθοριστική ρεβάνς με την Ντζιάλντοβο από την ίδια χώρα για τα ημιτελικά του Europe Cup.

Στην πρώτη μέρα του γερμανικού Feeder η Τόλιου, νούμερο 189 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη, περίμενε τον εναρκτήριο γύρο στο ταμπλό των προκριματικών για να μάθει την αντίπαλό της. Η Λι Χόι Μαν Κάρεν (νούμερο 208 στον κόσμο) αντιμετώπισε το πρωί την Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο και τη νίκησε με 3-1 σετ.

Η αμυντικού στυλ πρωταθλήτριά μας, που ήταν απευθείας στον 2ο γύρο (σ.σ. των «32»), αναμετρήθηκε με τη 19χρονη Ασιάτισσα το μεσημέρι. Έχασε στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ και μείωσε στην παράταση. Στο 4ο σετ δεν μπόρεσε να κρατήσει την ίδια σταθερότητα και τελικά αποκλείστηκε με 3-1 σετ (8-11, 12-14, 13-11, 5-11).

* Στα Ευρωπαϊκά διασυλλογικά Κύπελλα η Ενεμπόν του Γιάννη Σγουρόπουλου περιμένει να προκύψει αύριο 22/02 ο αντίπαλός της στον τελικό του Europe Cup και ο Παναγιώτης Γκιώνης μαζί με όλους τους Έλληνες φίλους του αθλήματος πολύ θα ήθελαν φυσικά να ακολουθήσει η Μπογκόρια.

Το κακό είναι ότι το πολωνικό κλαμπ αναλαμβάνει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή διότι την περασμένη βδομάδα έχασε 3-0 στην έδρα της Ντζιάλντοβο. Με τη βοήθεια του Έλληνα άσου, που αναχώρησε σήμερα για το Γκρότζισκ και φυσικά των φιλάθλων της, η Μπογκόρια θα κυνηγήσει έστω την επικράτηση με 3-1 ώστε να πάει την υπόθεση της πρόκρισης στο Golden Match.

Ο αγώνας αρχίζει στις 18:30 Ελλάδας και μεταδίδεται ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της ETTU στο λινκ KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki – K.S. Dekorglass Dzialdowo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ