Η Μαρία Καρδαρά 7η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (vids)

Η Μαρία Καρδαρά 7η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (vids)

Εξαιρετική εμφάνιση από την Μαρία Καρδαρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών στο Ερεβάν όπου με 198 κιλά στο σύνολο κατετάγη 7η, στα 59κ. μία κατηγορία που είχε πολλές σπουδαίες αθλήτριες.

Εξαιρετική εμφάνιση από την Μαρία Καρδαρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών στο Ερεβάν. Η πρωταθλήτρια του Φιλαθλητικού με 198 κιλά στο σύνολο κατετάγη στην άκρως τιμητική 7η θέση, στα 59κ. μία κατηγορία που είχε πολλές σπουδαίες αθλήτριες.

Η Καρδαρά σήκωσε 90κ στο αρασέ (5η) και 108 στο επολέ ζετέ φτάνοντας τα 198 κιλά στο σύνολο. Μάλιστα πήρε αυτή την θέση με μόνο δύο επιτυχημένες προσπάθειες, τα 90 κιλά στο αρασέ (έχασε τα 93 και τα 94) και τα 108 στο ζετέ, όπου απέτυχε στα 111 και στα 112 κιλά. Την τρίτη προσπάθεια δεν την ολοκλήρωσε καθώς αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Ποντάρισμα στα νιάτα για την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Aμέσως μετά την διάκριση της Μαρίας Καρδαρά, η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδία Αρσης Βαρών Θεανώ Ζαγκλιβέρη, δήλωσε:

«Λίγες ημέρες μετά τα μετάλλια της Μαρίας Στρατουδάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων Κορασίδων μία ακόμα διάκριση ήρθε για την ελληνική άρση βαρών. Πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία Καρδαρά για τον εξαιρετικό της αγώνα κι αν δεν ήταν λίγο άτυχη, θα μπορούσαμε τώρα να πανηγυρίζουμε κάποιο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια και στη Σοφία Γεωργοπούλου που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια μετά τον τραυματισμό που είχε, καθώς και στη Μαρία Πιπιλιαρίδου, για τον αγώνα τους. Ερχονται αποδεδειγμένα καλύτερες ημέρες για το άθλημα.»

Nωρίτερα η Σοφία Γεωργοπούλου του Κρόνου Σερρών σήκωσε 80 κιλά στο αρασέ και 100 στο επολέ ζετέ και με 180κ. στο σύνολο πήρε την πρώτη θέση στο γ γκρουπ στα 59κ , προερχόμενη από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού.

Οι δύο επιτυχημένες προσπάθειες της Μαρίας Καρδαρά σε video:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ