Ξανά 9η και οριακά εκτός τελικού στα 50μ. πεταλούδα η Ντουντουνάκη (vid)

Ξανά 9η και οριακά εκτός τελικού στα 50μ. πεταλούδα η Ντουντουνάκη (vid)

Η Άννα Ντουντουνάκη έκανε μία καλή κούρσα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου, ωστόσο έμεινε εκτός τελικού, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, στα 50μ. πεταλούδα.

Η… κατάρα της 9ης θέσης «χτύπησε» για τρίτη φορά την Άννα Ντουντουνάκη.

Μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο και το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε για μία θέση εκτός τελικού και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα, αυτή τη φορά όχι στο 100άρι, αλλά στα 50μ. πεταλούδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δεύτερη θέση του Κένεντι, ο Ρέαμπτσιουκ και ο τρόπος του Μαρτίνεθ

Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια τερμάτισε τέταρτη στην πρώτη ημιτελική σειρά με 25.82, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό, αφού στη δεύτερη σειρά υπήρξαν πέντε αθλήτριες που πήγαν πιο γρήγορα, με τη Σάρα Γιούνεβικ από τη Σουηδία να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τον αυριανό (29/7) τελικό με 25.77. Για πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου, η Ντουντουνάκη έμεινε ξανά εκτός τελικού!

Στο αγώνισμα υπάρχει βεβαίως και άλλη αθλήτρια από τη Σουηδία, η ασυναγώνιστη Σάρα Σιέστρεμ, η οποία κολύμπησε σε 24.74 και αύριο θα πανηγυρίσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το πέμπτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιό της στο αγώνισμα. Από τις υπόλοιπες φιναλίστ, ταχύτερη ήταν η Κινέζα Γιουφέι Ζανγκ με 25.17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ