Ξανά στο βάθρο Πρεβολαράκη και Πιλίδης!

Ξανά στο βάθρο Πρεβολαράκη και Πιλίδης!

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης ανέβηκαν στο βάθρο του πολύ δυνατού όπεν της Πολωνίας.

Η ελληνική Πάλη συνεχίζει να φέρνει μεγάλες επιτυχίες. Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης ανέβηκαν στο βάθρο του πολύ δυνατού όπεν της Πολωνίας. Μια διοργάνωση που θύμιζε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, μιας και είχαν δηλώσει συμμετοχή οι κορυφαίοι αθλητές, ενώ ήταν βαθμολογούμενο και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η Μαρία Πρεβολαράκη εκτός από το χάλκινο μετάλλιο στα 53κ. είχε πολλαπλά οφέλη, καθώς στην πορεία της για το βάθρο νίκησε την Καλαντζίσκαγια. Η αθλήτρια από την Λευκορωσία είναι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης και αποτελούσε τον «κακό δαίμονα» της Μαρίας, μιας και την είχε αποκλείσει δύο φορές. Η κυρία της ελληνικής Πάλης ήταν ασταμάτητη επιβλήθηκε με 4-2 και ξεπέρασε το εμπόδιο που ήταν μέχρι χθες ανυπέρβλητο, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην πορεία της μέχρι τον τελικό η Πρεβολαράκη νίκησε επίσης στα προκριματικά την Ντενές (Ουγγαρία) με τεχνική πτώση. Στα ημιτελικά σημείωσε την πολύ σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους απέναντι στην Καλαντζίσκαγια, ενώ στα ημιτελικά κάμφθηκε με 6-2 από την Ιριε (Ιαπωνία). Στον μικτό τελικό επικράτησε με 12-10 της Αμερικανίδας Χίλντεμπραντ και ανέβηκε ξανά στο βάθρο.

Ο Γιώργος Πιλίδης ήταν και αυτός συνεπής στο ραντεβού του στο βάθρο και συνεχίζει το μοναδικό του επίτευγμα να κατακτά μετάλλια σε όποια διοργάνωση έχει λάβει μέρος! Στα 57κ. το χρυσό παιδί της ελληνικής Πάλης νίκησε τον Κρουζ (ΗΠΑ) με 4-3, ενώ στα προημιτελικά ηττήθηκε με 2-0 από τον Νταβιντόνι. Ο Ιταλός αθλητής έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Πιλίδη να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε τον Πιρέλι (ΗΠΑ) και επιβλήθηκε με 12-6 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος στα 97κ. της ελληνορωμαϊκής ο Λαοκράτης Κεσίδης στον προκριματικό γύρο απέκλεισε τον Σλοβάκο Σους με τεχνική πτώση. Στους «16» ο Ελληνας πρωταθλητής έχασε από τον Αρμένιο Σαχινιάν και αποκλείστηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ