Συνεργασία Κατάρ με τη ΔΟΑ

Συνεργασία Κατάρ με τη ΔΟΑ

Μνημόνιο συνεργασίας με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Κατάρ υπέγραψε η ΔΟΑ στο πλαίσιο της διάδοσης της Ολυμπιακής Παιδείας.

Μνημόνιο συνεργασίας με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Κατάρ, υπέγραψε η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, στο πλαίσιο του σημαντικού έργου της για την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση της Ολυμπιακής παιδείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος, υποδέχθηκε στα γραφεία της Ακαδημίας στην Αθήνα, την αποστολή από Κατάρ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Α.E. Jassim Rashid Al-Βuenain και το Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και είχαν εποικοδομητική συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους η συνεργασία θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές.

Στόχος του Μνημονίου Συνεργασίας είναι να μεταφέρει η ΔΟΑ την τεχνογνωσία και εμπειρία της πάνω σε θέματα διδασκαλίας της Ολυμπιακής Παιδείας, να πραγματοποιηθούν στα επόμενα χρόνια εκπαιδευτικά σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της στην Αρχαία Ολυμπία και να συμβάλει στη δημιουργία μίας κατάλληλης ερευνητικής ομάδας, που θα εργαστεί για τη διάδοση της Ολυμπιακής παιδείας όχι μόνο στο Κατάρ αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της Αραβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ