Πέμπτος ο Μαρτίδης, στα ρεπεσάζ ο Πιλίδης

Πέμπτος ο Μαρτίδης, στα ρεπεσάζ ο Πιλίδης

Την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων που διεξάγεται στην Ισπανία κατέλαβε ο Γιάννης Μαρτίδης, ενώ ο Γιώργος Πιλίδης θα αγωνιστεί αύριο στα ρεπεσάζ και θα κυνηγήσει ακόμα ένα μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση.

Ο Μαρτίδης στον αγώνα για το χάλκινο στα 57κ. ελευθέρας ήταν άκρως ανταγωνιστικός απέναντι στον Μολδαβό Κανταβέικα, αλλά ηττήθηκε με 7-1. Το τελικό σκορ, όμως, δεν αντικατοπτρίζει τη μεγάλη εμφάνιση του Μαρτίδη, καθώς ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα ήταν ισόπαλος 1-1.

Ο Ελληνας πρωταθλητής για 4η συνεχόμενη χρονιά καταλαμβάνει την 5η θέση σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση και αποδεικνύει ότι είναι σταθερά στους αθλητές που κυνηγούν τη διάκριση.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πιλίδης στα 61κ. θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Κολέσνικ (Μολδαβία) – Μίσεκ (Β. Μακεδονία) κι αν κερδίσει θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Αλάτσα (Τουρκία).

Στα προκριματικά ο Πιλίδης αντιμετώπισε τον Ταρότσι (Ρουμανία) και τον νίκησε με 10-2. Στους «16» έκαμψε την αντίσταση του Βαλιζάντα (Αζερμπαϊτζάν) και επικράτησε με τεχνική πτώση. Στα προημιτελικά, όμως, ηττήθηκε από τον Μαργκαριάν με 6-4. Ο Αρμένιος έφτασε έως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Πιλίδη ν αγωνιστεί στα ρεπεσάζ.

Τέλος στα 79κ. ο Παύλος Καπόγλου ηττήθηκε από τον Βίσνιακ (Ουκρανία) με 4-0 στα ρεπεσάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ