Πινγκ πονγκ : Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει Σγουρόπουλο και Βατσακλή

Πινγκ πονγκ : Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει Σγουρόπουλο και Βατσακλή

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και ο προπονητής του Κώστα Βατσακλής, θα βραβευτούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην ετήσια εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Στα πρόσωπα του Γιάννη Σγουρόπουλου και του προπονητή του Κώστα Βατσακλή η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση θα τιμηθεί στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το άθλημα έζησε καταπληκτική χρονιά, χάρη κυρίως στις μεγάλες επιτυχίες του 17χρονου άσου και η Ε.Ο.Ε. αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις σπουδαίες στιγμές στη γιορτή, που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο της Λεωφόρου Δημητρίου Βικέλα. Στην εκδήλωση μάλιστα, θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Μεταξύ άλλων διακρίσεων, ο Σγουρόπουλος κατέκτησε μέσα στο 2017 το χρυσό μετάλλιο στο απλό νέων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2018 και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Τοπ 10 των νέων! Σε όλες αυτές τις διοργανώσεις είχε στον πάγκο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή.

Στις επιστολές, που υπογράφει ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος, αναφερόταν για τον Σγουρόπουλο ότι «θα βραβευτεί για τις διακρίσεις του το 2017» και για τον Βατσακλή ότι θα είναι επίσης στους βραβευθέντες «για την προσωπική του συμβολή στις επιτυχίες αυτές». Στην καθιερωμένη γιορτή θα βραβευτούν γενικά οι αθλητές, που διακρίθηκαν διεθνώς μέσα στο έτος που φεύγει.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ E.T.T.UCUP ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ, ΤΟΥ ΚΡΕΑΝΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Έγινε η κλήρωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τη συνέχεια στο E.T.T.UCup. Η διαδικασία αφορούσε φυσικά και τις ομάδες, στις οποίες αγωνίζονται οι Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος  Κρεάνγκα και Κώστας Παπαγεωργίου. Και οι τρεις προχωρούν στο δεύτερο διασυλλογικό Κύπελλο της ηπείρου ύστερα από τον αποκλεισμό της Οστράβα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το κλαμπ της Τσεχίας λοιπόν, στο οποίο ανήκει ο Γκιώνης, πηγαίνει κατευθείαν στην τελική 8άδα του E.T.T.UCup, ενώ η γαλλική Ιστρ του Παπαγεωργίου και η ολλανδική Ταβέρζο του Κρεάνγκα παίζουν στον αμέσως προηγούμενο γύρο, τον 4ο. Κι ενώ η Ιστρ με την Ταβέρζο θα συγκρουστούν μεταξύ τους τον Ιανουάριο, ο Γκιώνης ενδέχεται να τεθεί αντιμέτωπος με την τελευταία ομάδα του στη Γαλλία, την Ανζέ. Η κλήρωση λοιπόν, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης έβγαλε το εξής αποτέλεσμα:

Η νικήτρια από τη διπλή αναμέτρηση Ιστρ-Ταβέρζο θ’ αντιμετωπίσει τη γαλλική Ποντουάζ Σερζί. Η Οστράβα περιμένει για την 8άα την ομάδα, που θα επικρατήσει από τους αγώνες Καγιαζούρ Πριέγκο (Ισπανία) με Ανζέ Βαγιάντ (Γαλλία). Η Οστράβα πήγε στο πάνω μέρος του ταμπλό, άρα μόνο στον τελικό υπάρχει ενδεχόμενο να βρει μπροστά της την ομάδα του Κρεάνγκα ή του Παπαγεωργίου. Η Ιστρ ως νούμερο 2 της διοργάνωσης βρίσκεται στη βάση του ταμπλό. Στα υπόλοιπα ζευγάρια η Ντιάλντοβο από την Πολωνία θα συναντήσει στην 8άδα τη Χομπόκεν (Βέλγιο) ή τη Νίνο Πράχα (Τσεχία) και η Σαρτρ από τη Γαλλία τη Στοκεράου (Αυστρία) ή την Τρστάνι Ντάντινς (Σλοβακία). Η γαλλική Ενεμπόν αποκλείστηκε από την Ευρώπη και δεν προχωρά στο E.T.T.UCup, όπως λαθεμένα γράψαμε τις προάλλες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έβαλε τις τελικές βαθμολογίες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ και στην ισοβαθμία του 4ου γκρουπ η Ενεμπόν υστέρησε έναντι της Ντιάλντοβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ