Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» με τη CSM στο Βουκουρέστι η ΑΕΚ

Έτοιμη για την πρώτη «μάχη» με τη CSM στο Βουκουρέστι η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του EHF European Cup.

Πανέτοιμη είναι η ΑΕΚ για την αυριανή (14/02, 13:00) αναμέτρηση με τη CSM Bucuresti στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, στο πλαίσιο του 1ου αγώνα της Φάσης των «16» του EHF European Cup. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα Προημιτελικά της διοργάνωσης, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο με ίδιους στόχους.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν χθες στο Βουκουρέστι, πραγματοποίησαν προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου και ο Δημήτρης Δημητρούλιας κατέληξε στην 16άδα, η οποία αποτελείται από τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Νικολαΐδη, Reina, Kosanovic, Μυλωνά, Jimenez, Florido, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Όλη αυτήν την εβδομάδα οι παίκτες μας είναι πολύ συγκεντρωμένοι και η κατάστασή τους σωματικά και πνευματικά βρίσκεται στα επίπεδα που θα θέλαμε για ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Αύριο θα δώσουμε τον πρώτο από τους δύο “τελικούς” όπως τους έχουμε χαρακτηρίσει, καθώς και το έλλειμμα ρυθμού αγώνων σκοπεύουμε να το αντιπαρέλθουμε καταθέτοντας πολλή ενέργεια και αθλητικότητα».

Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, αυτή θα είναι η 47η ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας χάντμπολ που συνεχίζει να κρατάει ψηλά την «κιτρινόμαυρη» σημαία, αλλά και της Ελλάδας, διεθνώς. Η ΑΕΚ έχει δώσει 24 εντός έδρας, 18 εκτός και 4 αγώνες σε ουδέτερη έδρα, μετρώντας συνολικά 21 νίκες, 3 ισοπαλίες και 22 ήττες.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18 εκτός έδρας αναμετρήσεις, η ΑΕΚ έχει πετύχει 4 διπλά, 2 ισοπαλίες και έχει ηττηθεί 12 φορές.

Στα γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» σε 46 αγώνες έχουν σκοράρει 1284 τέρματα (435 εκτός έδρας) και έχουν δεχθεί 1201 (457 εκτός έδρας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ