Κλήθηκαν 20 παίκτριες στην Εθνική ενόψει Λευκορωσίας

Κλήθηκαν 20 παίκτριες στην Εθνική ενόψει Λευκορωσίας

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των αθλητριών που ο Παναγιώτης Μεσσήνης κάλεσε στην προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι.

Αντίστροφα μετράει η εθνική χάντμπολ των γυναικών, ενόψει των αναμετρήσεών της με τη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου για τη Β΄ προκριματική φάση του ΕURO 2022.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει δύο φορές την ομάδα από την ανατολική Ευρώπη, καθώς θα υποδεχθεί τη Λευκορωσία στις 2 Μαρτίου (18:00) στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ενώ τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα αναμετρηθούν εκ νέου στις 6 Μαρτίου (16:30) στο Μινσκ για την 4η αγωνιστική.

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των αθλητριών που ο Παναγιώτης Μεσσήνης κάλεσε στην προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απηύθυνε πρόσκληση σε 20 παίκτριες που είναι οι Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Τσικνάκη, Αμβροσιάδου, Αργυροπούλου, Σεβδίλη, Ζενέλη (ΠΑΟΚ), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Ανδρίτσου, Φράγκου, Μανιά, Καρέλα, Στουγιαννίδου, Μακρή (Νέα Ιωνία), Χριστοπούλου, Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Κερλίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τσάκαλου (Τούρινγκερ/Γερμανία), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια/Ισπανία).

Η προετοιμασία της εθνικής γυναικών θα αρχίσει την προσεχή Τετάρτη (23/2, 18:15) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ