Η συγγνώμη της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Θα επιστρέψουμε άμεσα στην κορυφή»

Η συγγνώμη της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Θα επιστρέψουμε άμεσα στην κορυφή»

Η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε, απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας, ενώ έστειλε μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 25-23 στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών και είδε τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν τον τίτλο, την ώρα που εκείνη απέτυχε να κατακτήσει ακόμα μια κούπα, μετά το Κύπελλο.

Η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της και το έκανε μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενώ έστειλε μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοικητική ηγεσία του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη συγκλονιστική του στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και παράλληλα να ζητήσει μια «συγγνώμη» για την αποτυχία της επίτευξης των εγχώριων στόχων μας. Γνωρίζουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας.

Μέσα σε μια σεζόν που δεν πρέπει ωστόσο να λησμονούμε ότι τολμήσαμε μετά την κατάκτηση του περσινού ιστορικού τρεμπλ, να ανεβάσουμε κι άλλο επίπεδο την ΑΕΚ στην Ευρώπη και να συμμετάσχουμε σε μια διοργάνωση πολύ υψηλών απαιτήσεων για την οποία απαιτούνταν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και μοιραία επιβάρυνση του υφιστάμενου ρόστερ. Γνωρίζουμε ότι σε αυτή τη διαδρομή υπήρξαν άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες της ΑΕΚ και της διοίκησής της.

Έχουμε υπομονή, όραμα και τεράστια δίψα, για να αποδείξουμε ότι η φετινή σεζόν ήταν μια κακή παρένθεση, να κάνουμε ότι και το 2019 και να επιστρέψουμε άμεσα στην κορυφή. Εκεί που αρμόζει στην ΑΕΚ και στο λαό της.

Η ΑΕΚ επέλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη, να παίξει τις πιθανότητες της αγωνιζόμενη, σεβόμενη την ιστορία της, το άθλημα και την προσπάθεια των αθλητών των δύο ομάδων.

Η επόμενη μέρα, μάς βρίσκει περισσότερο αποφασισμένους για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα ξαναφέρει από την επόμενη κιόλας σεζόν, το χαμόγελο στα χείλη των απανταχού «Ενωσιτών». ΑΕΚ – ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ