Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Μυλωνάς – Ποιοι τον ακολουθούν, ποιοι έρχονται

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Μυλωνάς – Ποιοι τον ακολουθούν, ποιοι έρχονται

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ και πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Γερμανία. Ποιοι ακόμα τον ακολουθούν και ποιοι έχουν ήδη ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με παταγώδη αποτυχία για την ΑΕΚ. Η Ένωση ήταν το απόλυτο φαβορί για το νταμπλ, ωστόσο τελικά ολοκληρώνει τη χρονιά χωρίς τίτλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να εμφανιστεί αρκετά αλλαγμένη όσον αφορά στο ρόστερ της.

Ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν είναι ο Χριστόδουλος Μυλωνάς ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας κι έτσι θα αποτελέσει παρελθόν μετά από πέντε χρόνια. Η επιθυμία του διεθνή ίντερ να αγωνιστεί στο εξωτερικό ήταν γνωστή και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα για να την πραγματοποιήσει.

Εκτός ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα είναι επίσης και οι Κρίστιαν Ουγκάλντε, Πέτρος Μπουκοβίνας, Πλάθα Χιμένεθ οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες εκτός Ελλάδος ενώ δεν θα συνεχίσουν ούτε οι Νίκολας Στεφάνοβιτς και Γιουράι Μπριάτκα. Αυτοί δεν θα είναι οι μόνοι που θα αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι από την Ένωση καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Όσο γι’ αυτούς που μένουν; Πάτρικ Λέμος, Νάτσο Μόγια, Χρήστος Κεδέρης, Βαγγέλης Αραμπατζής, Γιάννης Καλόμοιρος και Κώστας Κοτσιώνης είναι οι σίγουροι ενώ έχουν ήδη αποκτηθεί οι Ιβάν Μάτσκεβιτς (τερματοφύλακας), Γιώργος Μαρκατάτος (πίβοτ) και Λούκας Ρογκούλσκι (πίβοτ). Η ενίσχυση της ομάδας αναμένεται βέβαια να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα.

Τέλος, μένει να ξεκαθαρίσει και το τοπίο γύρω από τον προπονητή, με τον Σταμάτη Παπασταμάτη να έχει άμεσα συνάντηση με τον Αλέξη Αλβανό ώστε να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ