ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Τσιτομπί

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Τσιτομπί

Στην απόκτηση του Γάλλου πλέι μέικερ, Ορελιέν Τσιτομπί, προχώρησε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Οι διοικούντες την ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζουν το «χτίσιμο» του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση ανακοίνωσε σήμερα (25/8) την απόκτηση του Γάλλου πλέι μέικερ, Ορελιέν Τσιτομπί, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την τελευταία διετία ο διεθνής με το Κονγκό άσος αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Νανσί.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως η ΑΕΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης: Μουρίνιο καλεί Καμαρά – Στο «παιχνίδι» και Μόντσα, Λέστερ, Νιούκαστλ (pic)

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τον Τσιτομπί έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορελιέν Τσιτομπί. Ο 29χρονος (03/08/1993) Γάλλος πλέι μέικερ, ύψους 1,85 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Ορελιέν Τσιτομπί ξεκίνησε την καριέρα του από την Tremblay-en-France Handball το 2011, ενώ δύο χρόνια αργότερα αγωνίστηκε στην Pontault-Combault Handball όπου παρέμεινε επί μία 5ετία. Το 2018 «μετακόμισε» στην C Chartres Metropole Handball, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε για λογαριασμό της Grand Nancy Métropole Handball. Ο Τσιτομπί στο Παναφρικανικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο, συμμετείχε με το Κονγκό, με το οποίο τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ ο ίδιος ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης!

Ορελιέν, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ