ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τη Βραζιλιάνα Λίμα

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τη Βραζιλιάνα Λίμα

Την απόκτηση της διεθνούς Βραζιλιάνας, Τζουλιάνα Λίμα, ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/8) η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ είναι και επίσημα η Τζουλιάνα Λίμα, με την Ερασιτεχνική Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς Βραζιλιάνας, αριστερής ίντερ, για ένα χρόνο.

Την περσινή σεζόν η Λίμα αγωνιζόταν στην Ισπανική Χιχόν και με την εμπειρία της θα προσπαθήσει να βοηθήσει την «Ένωση» να διακριθεί στην πρώτη της παρουσία στην Α1 χάντμπολ γυναικών.

Διαβάστε επίσης: Ιν-Μπέομ για Ουί-Τζο: «Σπουδαίος επιθετικός, θα βοηθήσει την ομάδα να γίνει καλύτερη»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τζουλιάνα Μπόργκες Λίμα. Η 26χρονη (01/03/1996) αριστερή ίντερ, ύψους 1,78 μ., από τη Βραζιλία, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ.

Η Τζουλιάνα Λίμα ξεκίνησε την καριέρα της από την Aeso –Osorio, ενώ, στη συνέχεια, αγωνίστηκε στις Esporte Clube Pinheiros και Sao Paulo. Επίσης, έχει αγωνιστεί στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Dvsc Schaeffler, αλλά και στην Ισπανία για τις Balonmano Morvedre και Unicaja Banco Gijon, με την οποία ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Τζουλιάνα Μπόργκες Λίμα δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι χαρούμενη και ελπίζω, πραγματικά, να ευχαριστηθούμε τη σεζόν και να δουλέψουμε πολύ καλά όλες μαζί. Εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη σεζόν».
Τζουλιάνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ