Ολυμπιακός: Συνέχεια στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Πυλαία

Ολυμπιακός: Συνέχεια στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Πυλαία

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Κυριακής (2/10, 15:15) θα αντιμετωπίσει την Πυλαία για την 3η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Κυριακή (2/10) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά τη νίκη (27-37) επί του Δούκα στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier, υποδέχονται στις 15:15 την Πυλαία στο κλειστό της Ηλιούπολης (κεκλεισμένων των θυρών), για την 3η «στροφή».

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ολυμπιακός, στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς, θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και να πανηγυρίσει ένα ακόμα δίποντο στο πρωτάθλημα.

Γιώργος Καρασαββίδης: «Συναντάμε για άλλη μία φορά την Πυλαία, η οποία αποδεικνύει συνεχώς πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι. Θέλουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω, ότι τα κλειδιά του αγώνα θα είναι οι άμυνες και ο ρυθμός».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Αύριο, η ομάδα θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Δυστυχώς, λόγω της τιμωρίας, δεν θα μπορέσει να είναι δίπλα μας ο κόσμος, που μας δίνει ώθηση. Παίζουμε κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που κάθε αγώνα παρουσιάζεται και πιο επικίνδυνος. Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για ένα δύσκολο παιχνίδι, που στόχος μας δεν είναι άλλος από τους δύο βαθμούς και μια καλή εμφάνιση, όπως την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Δούκα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ