ΑΕΚ – Αερωπός Έδεσσας 48-27

ΑΕΚ – Αερωπός Έδεσσας 48-27

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα με 48-27 του Αερωπού Έδεσσας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στην ημιτελικά φάση των πλέι οφ της Handball Premier.

Κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Handball Premier βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε εύκολα με 48-27 του Αερωπού Έδεσσσας στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο, όπως γίνεται αντιληπτό και από τη μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη 1η Μαΐου στο κλειστό της Έδεσσας, αμέσως μετά τα παιχνίδια (21 και 28/4) της ΑΕΚ με την Μαδέιρα για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Για τους γηπεδούχους δεν ολοκλήρωσε το ματς ο Σέρβος πίβοτ Έλντιν Βραζάλιτσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

ΑΕΚ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 48-27 
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαΐδης Χ. 5, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης, Χόγκας 7, Ζαμπούνης 4, Νικολαΐδης Π. 13, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας 2, Λόκκεν 3, Δομπρής 6, Βαμβακάς 1, Αργυρού, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς.
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Ρομπής 1, Κράλλης 3, Λιάνδης, Ανγκέλοφ 5, Δημάκης 3, Βαφείδης 5, Κυριακού 6, Λιόφης 1, Αρβανιτίδης 3.

Διαιτητές: Κινατζίδης-Φωτακίδης, Δίλεπτα: 1-1, Πέναλτι: 1/1-3/3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ