Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Αλβανός!

Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Αλβανός!

Ο Αλέξης Αλβανός, προπονητής που οδήγησε τo τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Handball Premier, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο για άλλη μια χρονιά.

Ο Αλέξης Αλβανός πέρσι μπορεί, να απέτυχε να κατακτήσει ρο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στο χάντμπολ. Είχε αναλάβει όμως στο τέλος της σεζόν και ως εκ τούτου του δόθηκε άλλη μια ευκαιρία για να δείξει το έργο του.

Και εκ των πραγμάτων η κίνηση αυτή της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δικαιώθηκε πανηγυρικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, η θητεία του στον πάγκο της Ένωσης θα συνεχιστεί (τουλάχιστον) για την επόμενη σεζόν:

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: «Έχω υπογράψει με τον Παναθηναϊκό – Περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό από την Εφές»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της πρώτης ομάδας τον Μάιο του 2022. Ένα χρόνο μετά, η ΑΕΚ πανηγύρισε την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Αλέξης Αλβανός δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στο τιμόνι της ΑΕΚ, γνωρίζοντας απολύτως τις απαιτήσεις και τους στόχους και της επόμενης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την απόφαση να πορευτούμε μαζί για να επαναλάβουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ