Handball Premier : Αερωπός Έδεσσας – Φίλιππος Βέροιας 23-22

Handball Premier : Αερωπός Έδεσσας – Φίλιππος Βέροιας 23-22

Ο Αερωπός Έδεσσας πήρε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας.

Ο Αερωπός Έδεσσας υποδέχθηκε, στο τοπικό ΔΑΚ, τον Φίλιππο Βέροιας κι επικράτησε με 23-22 για την 7η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Φίλιππος Βέροιας μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα από νωρίς με 2-1 (5′), με τον Ντράσκιτς να φέρνει τον αγώνα στα ίσα (5-5, 15′). Τα γκολ, όμως, του Σεϊρεκίδη, του Αποστολίδη και του Αρσενασβίλι έβαλαν εκ νέου τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ (5-8, 20′). Ο Δημάκης έριξε τη διαφορά στο τέρμα (7-8, 22′) αλλά η ομάδα της Βέροιας αποκατέστησε την κατάσταση κι έτσι το ημίχρονο έληξε στο 7-10.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κράλλης με δύο διαδοχικά γκολ ισοφάρισε για τον Αερωπό Έδεσσας (11-11, 15′), με τον Ντράσκιτς να δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα στους γηπεδούχους. Από ‘κει και μετά, οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ (16-16, 48’). Ο Δημάκης κι ο Ανγκέλοφ διαμόρφωσαν το 18-16 στο 49ο λεπτό.

Ο Αερωπός Έδσσας διαχειρίστηκε το προβάδισμά του αλλά ο Αρσενασβίλι, στο 58ο λεπτό, έκανε το 23-22 κι ο Φίλιππος Βέροιας προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε εκ νέου αλλά πάτησε τη γραμμή κι έτσι η φάση ήταν ως μη γενόμενη. Οι φιλοξενούμενοι, στο τελευταίο στιγμιότυπο του αγώνα, επιτέθηκαν με τον Σεϊρεκίδη να ζητά πέναλτι, όμως οι διαιτητές υπέδειξαν άουτ. Ως εκ τούτου, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ