Ολυμπιακός: Στο Ρέντη με τον Δούκα για το 2 στα 2

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη με τον Δούκα για το 2 στα 2

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για την αυριανή εντός έδρας μάχη με τον Δούκα – Ζαραβίνας: «Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Πυλαίας με 27-19 και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την περιπέτειά της στη φετινή Handball Premier. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα είναι ο ΑΣΕ Δούκας, τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν το απόγευμα του Σαββάτου (29/09, 17:00) στο κλειστό του Ρέντη, για την δεύτερη αγωνιστική.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μάλιστα θα έχει στη διάθεσή του και τον Νίκο Κρητικό, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Δούκα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Αντωνης Κόντης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος και Μάρκος Τερλέσκι.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μάλιστα κάλεσε τον κόσμο του συλλόγου να δώσει δυναμικό «παρών» στο Ρέντη και να σταθεί δίπλα στην ομάδα στην αναμέτρηση με τον Δούκα: «Θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Είναι το πρώτο στην έδρα μας και αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Παράλληλα να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα στην Ουγγαρία. Επίσης είναι και το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη για φέτος και περιμένουμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας τους οποίους θέλουμε να ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τον Δούκα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € και θα διατίθενται από τις 15:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στο εκδοτήριο του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ