Κόμλο – Ολυμπιακός 34-29

Κόμλο – Ολυμπιακός 34-29

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε στην πρώτη του Ευρωπαϊκή συμμετοχή αλλά τελικά ηττήθηκε από την Κόμλοι με 34-29

Ο Ολυμπιακός στο «παρθενικό» του παιχνίδι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κόμλο και ηττήθηκε με 34-29.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν στην έδρα της Ουγγρικής Κόμλο και προσπάθησαν αρκετά να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με καλές πιθανότητες την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Κυριακή 14/10.

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε με το άγχος του «πρωτάρη» να τον κρατάει λίγο πίσω στο ξεκίνημα. Οι Ούγγροι πήραν το προβάδισμα από το ξεκίνημα με την διαφορά να κυμαίνεται από δύο έως τέσσερα γκολ. Ήταν φανερό ότι όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ολυμπιακός άφηνε πίσω το αρχικό «τρακάρισμα» και έπαιζε το παιχνίδι του. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 16-12 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο 30λεπτο η εικόνα των «ερυθρόλευκων» ήταν καλύτερη μιας και παίκτες και προπονητής είχαν μπει για τα καλά στο πνεύμα του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αρκετά να μειώσει την διαφορά από το -4 αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Το τελικό 34-29 υπέρ της Κόμλο σαφώς και αφήνει ανοιχτεί την διεκδίκηση της πρόκρισης στη ρεβάνς της Ελλάδας, ιδιαίτερα μπροστά στους οπαδούς της ομάδας που μπορούν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα. Η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου άλλωστε μπορεί να δείξει τον δρόμο.

Κόμλο – Ολυμπιακός: 34-29 (16-12, 18-17)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ