Ζαραβίνας: «Λάθος σφυρίγματα, ανύπαρκτη η αποβολή του Λέμος»

Ζαραβίνας: «Λάθος σφυρίγματα, ανύπαρκτη η αποβολή του Λέμος»

Ο τεχνικός των Πειραιωτών έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στη Νέξε, αλλά είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές.

Πυρ και μανία με τους διαιτητές ήταν ο Γιώργος Ζαραβίνας, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νέξε με 25-22. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι υπήρξαν κάποια λάθος σφυρίγματα που καθόρισαν το παιχνίδι και χαρακτήρισε ως ανύπαρκτη την αποβολή του Λέμος. Παράλληλα, δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και επισήμανε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Παίξαμε απέναντι σε ένα μεγαθήριο. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών και στη συνέχεια προστέθηκε και η αποβολή του Λέμος, η οποία δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά καταφέραμε και μείναμε πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν κάποια λάθος σφυρίγματα στο τέλος για να έρθει το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για τα παιδιά»

Από την πλευρά του ο Λουίζ Φελίπε Ρέινα είπε: «Η Νέξε είναι σίγουρα πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά εμείς διεκδικήσαμε τις πιθανότητες μας στο παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και όταν παίζεις σε τέτοιο επίπεδο ο αντίπαλος θα τα εκμεταλλευτεί. Θα μπορούσαμε ακόμα και να κερδίσουμε με 1-2 γκολ.  Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης και σίγουρα θα τα δώσουμε όλα στον δεύτερο αγώνα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ