Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκριση στους τελικούς

Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκριση στους τελικούς

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι της Τετάρτης (8/5, 16:00) θα αντιμετωπίσουν τον Αερωπό στην Εδεσσα και με νίκη θα προκριθούν στους τελικούς της Handball Premier.

Ο Ολυμπιακός το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε εντός έδρας του Αερωπού με 30-21 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους τελικούς της Handball Premier.

Οι Ερυθρόλευκοι πλέον χρειάζονται μια ακόμα νίκη, προκειμένου να «σφραγίσουν» το εισιτήριό τους για τον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το δεύτερο σερί πρωτάθλημά τους.

Η δεύτερη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στις 16:00 στην Εδεσσα, με τον Ολυμπιακό έχει ταξιδέψει πάνοπλος στην πόλη της Μακεδονίας. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ  Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος  Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο,  Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ