Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστών ο Ιωαννίδης!

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστών ο Ιωαννίδης!

Ο έμπειρος πορτιέρο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο τερματοφύλακας, Μανώλης Ιωαννίδης, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες!

Ο 31χρονος πορτιέρο τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής σεζόν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα πλέι οφ.

Ο έμπειρος άσος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο γόνατο. Μετά το χειρουργείο θα αρχίσει τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πάντως, δεν σκέφτονται την απόκτηση τερματοφύλακα, με τον τεχνικό του Δικεφάλου, Αλέξη Παπαβασίλη,  να στηρίζεται στους Νίκο Λοΐζο και Καλλισθένη Γιαννακίδη, καθώς και στους τερματοφύλακες που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ