Μένει στην ΑΕΚ ο Οζμουσούλ με… τρίμηνη διακοπή συμβολαίου

Μένει στην ΑΕΚ ο Οζμουσούλ με… τρίμηνη διακοπή συμβολαίου

Η διοίκηση της ΑΕΚ στο χάντμπολ, άφησε στην άκρη τις αξίες και τα ιδανικά της στο βωμό του πρωταθλητισμού. «Κουκούλωσε» το θέμα Οζμουσούλ με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου, αλλά κρατώντας τον στην ομάδα.

Η ΑΕΚ έπραξε απέναντι στα ιδανικά, την ιστορία και τις αξίες του συλλόγου της, απέναντι στον κόσμο και την ανακοίνωση της Original.

Επέβαλλε στον Οζμουσούλ τρίμηνη διακοπή συμβολαίου, ύστερα από την απολογία του Τούρκου και τη συγγνώμη προς τον κόσμο της ομάδας, αλλά ουσιαστικά δεν τον τιμώρησε. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έβαλε οριστικά «τελεία και παύλα» στο ζήτημα.

Κάπως έτσι «κουκουλώθηκε» ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο απασχόλησε έντονα όλο τον οργανισμό ΑΕΚ. Δεν πέρασε πολύς καιρός άλλωστε από τότε που στη Ριζούπολη αναρτήθηκαν πανό κατά του πολέμου και της τουρκικής εισβολής στη Συρία.

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός του Οζμουσούλ δεν τιμωρήθηκε όπως αρμόζει και ήδη πολλοί συζητούν ότι πρόκειται για μία από τις πιο «μαύρες σελίδες» στην ιστορία της Ένωσης. Στον Ολυμπιακό αντίθετα έθεσαν τον Αλί Τινκίρ εκτός ομάδας με συνοπτικές διαδικασίες.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικές αποφάσεις, η μία με βάση τη λογική και η άλλη για τον πρωταθλητισμό και το «θεαθήναι». Στην «Ένωση», λοιπόν αποφάσισαν να  τον έχουν στη διάθεσή τους για τα πλέι-οφ, τότε που θα κρίνονται οι τίτλοι… «Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ».

To πρόγραμμα της ΑΕΚ τους επόμενους τρεις μήνες χωρίς τον Τούρκο:

4/11 ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ
9/11 Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας-ΑΕΚ
16/11 ΑΕΚ-Δούκας
27/11 Δράμα –ΑΕΚ
7/12 ΑΕΚ-Φίλιππος Βέροιας
14/12 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
21/12 ΑΕΚ-Πυλαία
18/1 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
25/1 Φαίακας-ΑΕΚ
1/2 ΑΕΚ-Άρης Νίκαιας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ