Στην Mercedes για δύο ακόμη χρόνια οι Χάμιλτον και Ράσελ

Στην Mercedes για δύο ακόμη χρόνια οι Χάμιλτον και Ράσελ

Προγραμματισμό διετίας έχει κάνει ήδη η Merrcedes που θα συνεχίσει στην Formula 1 με το ίδιο δίδυμο οδηγών μέχρι και το 2025.

Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ είναι δύο από τα καλύτερα δίδυμα οδηγών στο grid της Formula 1. Για τον Χάμιλτον τα λόγια είναι περιττά αφού πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους πιλότους όλων των εποχών βάσει τίτλων.

Για τον νεαρό Ράσελ, τα δείγματα γραφή τους προδιαθέτουν για ένα λαμπρό μέλλον στην Formula 1. Μετά το… αγροτικό του στην Williams για τρεις σεζόν, πλέον βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην Mercedes, έχοντας την τύχει να δουλεύει καθημερινά δίπλα σε έναν θρύλο του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Μακσβίτις: «Σημείο αναφοράς ο Γουόκαπ, 50-50 οι πιθανότητες»

Στα δύο χρόνια συνύπαρξης τους, οι δύο Βρετανοί έβλεπαν τη πλάτη τω Red Bull καθώς η Mercedes μετά από μια μακρά περίοδο απόλυτης κυριαρχίας έκανε κοιλιά στην απόδοσή της βγάζοντας και λόγω κάποιων κακών υπολογισμών μην ανταγωνιστικά μονοθέσια όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο η κατάσταση δείχνει να αλλάζει με τη γερμανική εταιρεία να κλείνει ολοένα και περισσότερο την ψαλίδα από τους Ταύρους. Σε αυτή τη συνεχή άνοδο φαίνεται να πιστεύουν και οι Ράσελ και Χάμιλτον που θα συνεχίσουν να οδηγούν τα «ασημένια βέλη» για τις δύο επόμενες σεζόν, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος του 2025.

Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης των συμβολαίων των δύο οδηγών, ο Χάμιλτον που έχει ήδη κλείσει 11 χρόνια στην Mercedes, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε:

«Κάθε μέρα ονειρευόμαστε να είμαστε οι καλύτεροι και την τελευταία δεκαετία το κάνουμε πράξη μαζί. Το να βρίσκεσαι στην κορυφή δεν συμβαίνει από τη μία ημέρα στην άλλη ή σύντομα, χρειάζεται αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Είναι τιμή μου να έχω κερδίσει μια θέση στα βιβλία της ιστορίας με αυτήν την ομάδα. Δεν ήμασταν ποτέ πιο πεινασμένοι για νίκες. Έχουμε μάθει πως με κάθε επιτυχία υπάρχει και ένα πισωγύρισμα.

Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε ανεξάρτητα από την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και θα κερδίσουμε ξανά. Είμαι ευγνώμων για την ομάδα που με έχει στηρίξει εντός κι εκτός πίστας. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερα μαζί και δεν θα σταματήσουμε αν δεν το καταφέρουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ