Φερστάπεν: «Ήταν πολύ δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές, οι συνθήκες μας δυσκόλεψαν»

Φερστάπεν: «Ήταν πολύ δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές, οι συνθήκες μας δυσκόλεψαν»

Στις καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των οδηγών στάθηκε σε δηλώσεις του ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν απολαυστικός στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Ολλανδίας, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει την pole position μέσα στο… σπίτι του.

Ο Ολλανδός πιλότος μίλησε για το πως τα πήγε, τονίζοντας πως ήταν αρκετά δύσκολο με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες στην πίστα, επισημαίνοντας ωστόσο πως είναι ευχαριστημένος.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Για τις κατατακτήριες δοκιμές: «Ήταν πολύ δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές. Ξεκινήσαμε με τα ενδιάμεσα ενώ και η πίστα γενικά είναι γλιστερή λόγω του νέου οδοστρώματος. Όμως το διαχειριστήκαμε σωστά όπως και στο τέλος, όπου βάλαμε τα σλικ και υπήρχε μόνο μία στεγνή αγωνιστική γραμμή. Χρειάστηκε να ρισκάρουμε αλλά ο τελευταίος γύρος ήταν απολαυστικός».

Για τις μεταβαλλόμενες συνθήκες: «Ήταν η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε τέτοιες συνθήκες σε αυτή την πίστα. Ίσως υποτιμήσαμε λίγο τις μεταβολές, με τον ισχυρό άνεμο, τον ήλιο που έκανε την εμφάνισή του και στέγνωσε γρήγορα την πίστα. Όλα αυτά είναι εμπειρίες που συλλέγεις και μαθήματα για το μέλλον και στο τέλος, δεν είχε σημασία, πετύχαμε αυτό που έπρεπε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ