GP Βραζιλίας: Ο Αντριάνο με φανέλα Ίντερ έδωσε τον Φερστάπεν για την pole position (pic)

GP Βραζιλίας: Ο Αντριάνο με φανέλα Ίντερ έδωσε τον Φερστάπεν για την pole position (pic)

O Μαξ Φερστάπεν ήταν κυρίαρχος ακόμη μία φορά και κατάφερε να πάρει την pole position στο GP της Βραζιλίας, με τον σπουδαίο Βραζιλιάνο επιθετικό, Αντριάνο να τον βραβεύει.

Ο Μαξ Φερστάπεν, για ακόμη ένα GP δείχνει πως θα καταφέρει να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη, με τον Ολλανδό να κατακτά την pole position και να δέχεται το τρόπαιο για τη νίκη του στις κατατακτήριες από τον Αντριάνο.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος επιθετικός, φορώντας μία φανέλα της Ίντερ, βρέθηκε στην πίστα της Βραζιλίας και θαύμασε από κοντά τον 3 φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή να κατακτά την 11η κορυφή στις κατατακτήριες δοκιμές της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Κατσάνοφ 2-0: Πέρασε «αέρα» στα ημιτελικά ο Στέφανος

Μπορεί οι δοκιμές να διακόπηκαν αιφνιδίως, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Ολλανδός είχε μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη θέση, με χρόνο 1.10.727.

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Λεκλέρκ, ενώ ο Στρολ έκανε την έκπληξη και θα ξεκινήσει από την 3η θέση, στην ίδια σειρά με τον Φερνάντο Αλόνσο που κατετάγη 4ος.

Στην απονομή του τροπαίου για την 1η θέση βρέθηκε ο Αντριάνο, με φανέλα της Ίντερ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2004-2009, πριν αρχίσουν να παρουσιάζονται προβλήματα στη ζωή και την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ