Φερστάπεν: «Η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική, στη συνέχεια απλά διαχειρίστηκα τον αγώνα»

Φερστάπεν: «Η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική, στη συνέχεια απλά διαχειρίστηκα τον αγώνα»

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για τη νίκη του στο Grand Prix της Βραζιλίας.

Η Red Bull δεν αντιμετώπισε προβλήματα και σε ακόμα έναν αγώνα έφτασε στη νίκη με τον Μαξ Φερστάπεν να είναι κυρίαρχος και στο Grand Prix της Βραζιλίας.

Ο Ολλανδός πιλότος στάθηκε στην πολύ καλή εκκίνηση που έκανε, τόνισε ότι δεν έχασε τη συγκέντρωσή του, ενώ αναφέρθηκε και στον επικείμενο αγώνα στο Λας Βέγκας.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Για την εκκίνηση και τον αγώνα: «Η εκκίνηση ήταν πολύ σημαντική σε αυτόν τον αγώνα. Και οι δύο εκκινήσεις που έκανα ήταν πολύ καλές. Στη συνέχεια όλος ο αγώνας είχε να κάνει με τη διαχείριση των ελαστικών. Είχαμε καλό ρυθμό με κάθε γόμα, ειδικά όμως στο μεσαίο stint κατάφερα να δημιουργήσω διαφορά».

Για το αν σκεφτόταν κάτι άλλο με τη διαφορά που πήρε: «Όλα μπορεί να έδειχναν εύκολα, όμως σε αυτή την πίστα με την μεγάλη φθορά ελαστικών θα πρέπει συνέχεια να διορθώνεις τη θέση του μονοθεσίου. Οπότε πρέπει να είσαι διαρκώς συγκεντρωμένος. Ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν ιδανικά σήμερα».

Για τον επόμενο αγώνα στο Λας Βέγκας: «Η πίστα εκεί είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Ιντερλάγκος. Με αρκετά πιο χαμηλή θερμοκρασία, ας δούμε ποιο θα είναι το επίπεδο πρόσφυσης στην άσφαλτο. Είναι κάτι άγνωστο για όλους, σίγουρα θα είναι ένας αγώνας γεμάτος εκπλήξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ