«Βόμβα» στη Φόρμουλα 1: Στην Φεράρι ο Χάμιλτον

«Βόμβα» στη Φόρμουλα 1: Στην Φεράρι ο Χάμιλτον

Η Ferrari ετοιμάζει «βόμβα» για το 2025 με τον Λιούις Χάμιλτον - Ειδικό όρο στο συμβόλαιό του χρησιμοποίησε ο Άγγλος όπως αναφέρει το «Skysports»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ θα «τρέχει» και τα επόμενα χρόνια στη Φόρμουλα 1 με τη Ferrari, καθώς υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο τον «δένει» με τους «κόκκινους», και μετά τη σεζόν του 2024.

Η ιταλική ομάδα όμως έχει μεγάλα σχέδια για την αγωνιστική σεζόν του 2025, καθώς ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της συνεργασίας της με τον Λιούις Χάμιλτον.

Διαβάστε επίσης: Το πάρε-δώσε του Big-5 της Super League: Όλες οι μεταγραφές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη

Ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Ελκαν, συναντήθηκε με τον Χάμιλτον τις προηγούμενες μέρες και συζήτησαν την πιθανή συνεργασία τους, καθώς το συμβόλαιο του Βρετανού πιλότου με τη Mercedes λήγει το Δεκέμβριο του 2024.

Όπως μετέδωσε το Skysports ο Λιούις Χάμιλντον αποφάσισε να αλλάξει ομάδα και έτσι έχει συμφωνήσει με την Ferrari για ένα συμβόλαιο με έναρξη της σεζόν του 2025.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, ο Χάμιλτον θα κάνει χρήση ενός όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Mercedes που του επιτρέπει με 100 εκατομμύρια λίρες να σπάσει την διάρκεια του και να πάει σε άλλη ομάδα.

Ο Χάμιλτον, στα 39 του πλέον χρόνια, παραμένει ο οδηγός με τα περισσότερα πρωταθλήματα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ (7), με τις περισσότερες νίκες (103), με τις περισσότερες pole position (104) και με τα περισσότερα πλασαρίσματα στην πρώτη τριάδα(197) στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ