Φέτελ : «Απέτυχα να πάρω έναν τίτλο με τη Φεράρι»

Φέτελ : «Απέτυχα να πάρω έναν τίτλο με τη Φεράρι»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε την αυτοκριτική του για το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 με τη Φεράρι.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκεται στη Φεράρι από το 2015, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα με την ιταλική ομάδα.

Ο Γερμανός πιλότος εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν τα έχει καταφέρει ακόμα, καθώς τόνισε ότι το να τρέχει με το μονοθέσιο της Φεράρι ήταν το όνειρό του από την παιδική του ηλικία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το να αγωνιστώ με τα χρώματα της Φεράρι ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν παιδί. Ήταν εντυπωσιακό το να βλέπω τον Μίκαελ Σουμάχερ να οδηγεί το κόκκινο μονοθέσιο. Τελικά αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα το 2015, όμως στο διάστημα που είμαι εδώ δεν μπόρεσα να εκπληρώσω τις προσδοκίες που υπήρχαν για μένα και να πάρω έναν τίτλο. Απέτυχα ως προς αυτό».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχουμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές μαζί και γενικά μπορώ να πω πως ήταν υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μετανιώνω που ήρθα στη Φεράρι».

Ο 33χρονος αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Ρεντ Μπουλ, λέγοντας: «Μου προκαλεί θλίψη η ανάμνηση του τρόπου που έφυγα από τη Ρεντ Μπουλ. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός. Η κατάσταση με τα συμβόλαια είναι λίγο περίεργη, είτε μας αρέσει είτε όχι. Πάντως, πήραμε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα μαζί. Αυτό είναι κάτι απίστευτο».

Τέλος, για το μέλλον του είπε: «Όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας καινούριος. Για την ώρα δεν ξέρω σίγουρα. Ελπίζω να παραμείνω στη Formula 1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ