Φέτελ : «Δεν νιώθω απογοήτευση, αλλά εκνευρισμό»

Φέτελ : «Δεν νιώθω απογοήτευση, αλλά εκνευρισμό»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξέφρασε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι χρειάστηκε να εγκαταλείψει στο Γκραν Πρι της Formula 1 στη Μόντσα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον έκτο γύρο του Γκραν Πρι της Formula 1 στη Μόντσα καθώς το μονοθέσιό του έμεινε χωρίς φρένα.

Αναφερόμενος στο συμβάν ο Γερμανός πιλότος δήλωσε: «Το πρόβλημα έγινε αισθητό ήδη από νωρίς. Αρχικά πίσω αριστερά και μετά και δεξιά. Τότε μείωσα το γκάζι και προσπάθησα να διαχειριστώ προσεκτικά τα φρένα. Σε μία επιβράδυνση έμειναν ξαφνικά τα φρένα μου χωρίς πίεση. Ευτυχώς αυτό συνέβη στην πρώτη στροφή με μεγάλη ζώνη διαφυγής».

Στη συνέχεια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του λέγοντας: «Δεν γνωρίζω πλέον τι θα συμβεί στη συνέχεια. Νόμιζα ότι δεν γίνεται χειρότερα, τελικά όμως γίνεται. Δεν νιώθω απογοήτευση, αλλά εκνευρισμό. Δεν μου μένει ωστόσο τίποτα άλλο από το να συνεχίσω αν και ο δείκτης απόλαυσης δεν βρίσκεται φυσικά στο ζενίθ του».

Επίσης συμπλήρωσε: «Αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η επόμενη δεν με αφορά πλέον. Προσπαθώ να διεκπεραιώσω την αποστολή μου μέχρι το τέλος του έτους. Βεβαίως δεν μου είναι εύκολο έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Την Τρίτη θα είμαι στον προσομοιωτή, εκεί τουλάχιστον αντέχει το αυτοκίνητο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ