Formula 1 : Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που θα δώσει η Aston Martin στον Φέτελ (pic)

Formula 1 : Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που θα δώσει η Aston Martin στον Φέτελ (pic)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι και επίσημα νέςο οδηγός της Aston Martin, η οποία αποκάλυψε το μελλοντικό υπηρεσιακό αυτοκίνητο που θα δώσει στον Γερμανό οδηγό.

Τόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ, όσο και η Aston Martin μπαίνουν σε νέα εποχή, έχοντας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του. Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της Formula 1 θα είναι ο νέος οδηγός της βρετανικής ομάδας, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνουν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου τους.

Η καινούργια ομάδα του Γερμανού, έκανε γνωστό το μελλοντικό υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Φέτελ, το οποίο τρελαίνει τον καθένα… Aston Martin Vantage AMR με τελική ταχύτητα 314 χλμ./ώρα και τιμή εκκίνησης από 185.000 ευρώ μπροστά στο εργοστάσιο της βρετανικής μάρκας.

Ιδιαίτερες είναι και οι πινακίδες, καθώς συμβολίζουν τον νέο οδηγό της ομάδας.  5ΕΒ ΑΜ F1. Το 5 αντιστοιχεί στο νούμερο του μονοθεσίου του Φέτελ και μαζί με τα δύο γράμματα ΕΒ διαβάζεται σαν SEB όπως είναι δηλαδή το χαϊδευτικό όνομα ‘’Σεμπ’’ του Γερμανού. Το ΑΜ αντιστοιχεί στην Aston Martin και το F1 στη Formula 1.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ