«Πετάει» ο Χάμιλτον : Pole Position και στη Ρωσία

«Πετάει» ο Χάμιλτον : Pole Position και στη Ρωσία

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κατέκτησε την pole position στη Ρωσία, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φερστάπεν και στην τρίτη τον Μπότας.

Ασταμάτητος είναι ο Λιούις Χάμιλτον, με τον Βρετανό πιλότο της Mercedes να κατακτά την pole position και στην πίστα του Σότσι. Από τη δεύτερη θέση του Grid στο Grand Prix της Ρωσίας θα εκκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν και στην τρίτη ο Βάλτερι Μπότας.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί pole position για τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έφτασε τις 96 στην καριέρα του και προελαύνει προς την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Ο Βρετανός πιλότος είναι σε τρομερή κατάσταση και είναι το φαβορί για τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

Στη δεύτερη θέση θα είναι ο Ολλανδός της Redbull και στην τρίτη ο Μπότας, επίσης με Mercedes. Από εκεί και πέρα, ο Σέρχιο Πέρεζ ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες δοκιμές στην τέταρτη θέση, με διαφορά ενός δευτερολέπτου από την κορυφή, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Οσον αφορά στις Ferrari, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε ατύχημα στο Q2, αφού το μονοθέσιό του κατέληξε στον τοίχο, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ θα εκκινήσει από την 11ή θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ