Φέτελ : «Εύκολη απόφαση να πάω στην Aston Martin, απέτυχα στη Ferrari»

Φέτελ : «Εύκολη απόφαση να πάω στην Aston Martin, απέτυχα στη Ferrari»

Για την απόφαση του να μεταβεί στην Aston Martin και για την πορεία του στη Ferrari μίλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει στην Aston Martin και την ευκολία της τελικής λήψης της απόφασης, ανέλυσε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Ο Λόρενς με έπεισε και το γεγονός ότι η ομάδα μεγαλώνει. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες που με έκαναν να πάρω την απόφαση. Εύκολη απόφαση, σίγουρα. Αλλά και η απόδοση της ομάδας με έκανε να φτάσω στο να πω ναι. Το που βρίσκεται σήμερα η ομάδα, που μπορεί να φτάσει. Οι προοπτικές. Όλα.

Αλλά πιο πολύ, ο τρόπος σκέψεις του να κάνω κάτι σημαντικό, κάτι ωραίο και καλό, να καταφέρουμε κάτι μαζί. Ακούγεται σαν ένα πρότζεκτ που έγινε για πλάκα, κάτι που αποφάσισα με όλη μου τη θέληση να συμμετέχω. Είναι πολύ διαφορετικό από τη Ferrari, πολλά πράγματα θα συμβούν για πρώτη φορά.

Ένα μεγάλο ταξίδι για όλη την ομάδα. Και θα είμαι και εγώ μέσα! Ελπίζω να συμβάλλω σε πολλά πράγματα, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και εκτός αυτού.

«Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω και όταν θα κοιτάζω πίσω, θα μετανιώνω. Είναι αλήθεια ότι στη Ferrari απέτυχα. Πιστεύω επειδή έβαλα τον στόχο στο μυαλό μου να κατακτήσω ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη Scuderia.

Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να τα είχα κάνει καλύτερα, άλλα που θα έπρεπε να τα είχα δει νωρίτερα, τσακωμούς που θα έπρεπε να αποφύγω. Αλλά και πάλι, όλα έγιναν για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Αν θέλω να είμαι δίκαιος, αλλά και σκληρός με την κατάσταση, τότε ναι, απέτυχα.

Υπήρχαν λόγοι; Πιθανότατα ναι. Δεν αποδέχομαι ότι τους παρουσιάζω σαν δικαιολογία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ