Μικ Σουμάχερ : Έδωσε στον Χάμιλτον ένα κράνος του πατέρα του

Μικ Σουμάχερ : Έδωσε στον Χάμιλτον ένα κράνος του πατέρα του

Ο Λιούις Χάμιλτον ισοφάρισε σε νίκες τον Μίκαελ Σουμάχερ και πήρε ως δώρο από τον γιο του, Μικ, ένα κόκκινο κράνος του Γερμανού.

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι της Formula 1 στο Νίρμπουργκρινγκ και έφτασε τις 91 νίκες ισοφαρίζοντας έτσι τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Μετά από το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο. Ο γιος του «Σούμι», Μικ, πλησίασε τον Βρετανό πιλότο και του δώρισε ένα κόκκινο κράνος της Mercedes που ανήκε στον πατέρα του. Με αυτή την κίνηση, ήθελε να συγχαρεί τον Χάμιλτον για την επιτυχία του και την ισοφάριση του ρεκόρ.

Ο πιλότος της Mercedes δήλωσε μετά από αυτή την κίνηση: «Ουάου, δεν ξέρω τι να πω. Νιώθω μεγάλη τιμή. Ο Μίκαελ Σουμάχερ κυριάρχησε τόσο πολύ σε αυτό το άθλημα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον πλησιάσω. Μόνο όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού συνειδητοποίησα τι είχα πετύχει εκείνη τη στιγμή».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μεγαλώνεις και βλέπεις τον Σουμάχερ να οδηγεί. Είναι ένα είδωλο για εμένα. Είναι απίστευτο. Θα χρειαστώ κάποιον χρόνο μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Μίκαελ. Έπαιρνα τον Μίκαελ τότε στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Grand Prix II. Είδαμε την κυριαρχία του για τόσο μεγάλο διάστημα. Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μίκαελ ανεξαρτήτως όλων των ρεκόρ. Όταν μπήκα στα πιτ, μου έγινε ξεκάθαρο ότι μπορώ να ισοφαρίσω το ρεκόρ. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό προηγουμένως. Όλη η ομάδα έκανε τα πάντα γι’ αυτό. Ευχαριστώ πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ