Φερστάπεν : «Χαρούμενος για το ρεκόρ που έκανα»

Φερστάπεν : «Χαρούμενος για το ρεκόρ που έκανα»

Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το γεγονός ότι έκανε ρεκόρ γύρου στο Γκραν Πρι της Formula 1 στο Νίρμπουργκρινγκ.

Την Κυριακή (11/10) ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη δεύτερη θέση στο Γκραν Πρι της Formula 1 στο Νίρμπουργκρινγκ ενώ έκανε και το ρεκόρ ταχύτερου γύρου. Μετά από τον αγώνα, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός αυτό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στον Xάμιλτον ειδικά από την στιγμή που ο Μπότας εγκατέλειψε. Έβαλα όλες τις δυνάμεις μου στο τέλος του αγώνα μήπως κάνω ταχύτερο γύρο. Και τα κατάφερα. Πήρα τον έξτρα βαθμό και έκανα και ρεκόρ γύρου. Στο τέλος μετά το αυτοκίνητο αsφαλείας ήταν δύσκολα. Ο Λιούις έφυγε έξυπνα και δεν μπόρεσα να μείνω κολλημένος πίσω του.

Ακόμα και όταν φεύγαμε από τα πιτς ήταν κρύα τα ελαστικά. Οπότε ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβαινε με το αυτοκίνητο ασφαλείας να μένει τόση ώρα στην πίστα. Δεν τα παρατάω αλλά όπως βλέπετε είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να είμαστε κοντά στις Mercedes. Αλλά το προσπαθούμε. Το Εστορίλ θα είναι άλλη μια άγνωστη πίστα. Για να δούμε εκεί…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ