Φέτελ : «Είναι η μέρα του Χάμιλτον»

Φέτελ : «Είναι η μέρα του Χάμιλτον»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έβγαλε το... καπέλο στον Λουίς Χάμιλτον.

Ο Λουίς Χάμιλτον έγραψε ιστορία στην Τουρκία, με τον πιλότο της Mercedes να κατακτά το 7ο πρωτάθλημα της καριέρας του στη Formula 1.

Μετά το τέλος του Γκραν Πρι της Τουρκίας, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έβγαλε το… καπέλο στον Βρετανό, αποθεώνοντάς τον για το σπουδαίο επίτευγμα.

Για τον Χάμιλτον: «Ήμουν αρκετά σίγουρος, ότι ο Λιούις δεν θα μπορούσε να μείνει έξω στην πίστα με αυτά τα ελαστικά, όμως τα κατάφερε. Οδήγησε απλά εξαιρετικά καλά. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως με πάσα ειλικρίνεια σήμερα είναι η ημέρα του. Όταν γράφεις έτσι ιστορία…Γι αυτό και είναι σήμερα οι πρώτες σκέψεις μου σε αυτόν. Πρόκειται για ένα τεράστιο κατόρθωμα και είμαι χαρούμενος, που μπορώ να το βιώνω από κοντά».

Για τον αγώνα και στον πειρασμό που μπήκε να αλλάξει ελαστικά και να φορέσει Slicks για στεγνή πίστα: «Νομίζω ότι δεν τόλμησε απλά κανένας, να τα φορέσει», εξήγησε ο Φέτελ και συμπλήρωσε τα εξής: «Είχε προαναγγελθεί βροχή, η οποία όμως τελικά δεν ήρθε. Θα τα είχα φορέσει ευχαρίστως, γιατί πιστεύω, ότι θα είχα μία πιθανότητα να κερδίσω τον αγώνα. Όμως είμαι ικανοποιημένος και με την τρίτη θέση μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ