Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις πίστες ο Γκροζάν (pic)

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις πίστες ο Γκροζάν (pic)

Ο Γαλλοελβετός οδηγός ξεκίνησε προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες.

Το ατύχημα του Ρομάν Γκροζάν στην πίστα του Μπαχρέιν, «πάγωσε» άπαντες, με τον νεαρό οδηγό να σώζεται από θαύμα. Συγκεκριμένα, το μονοθέσιο του τυλίχθηκε στις φλόγες και κόπηκε στη μέση, όταν προσέκρουσε στις μπάρες, με τον κόσμο της Φόρμουλα Ένα να παρακολουθεί έντρομος τις εξελίξεις μέχρι η κάμερα να δείξει τον Γαλλοελβετό να περπατάει.

Ο Γκροζάν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο το μόνο που αποκόμισε είναι κάποια εγκαύματα στα χέρια και χτυπήματα από τη σφοδρή σύγκρουση. Για αυτό τον λόγο, έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις ώστε να επιστρέψει στις πίστες, όμως δεν θα είναι παρών στον επόμενο αγώνα του Σακχίρ. Όπως ανακοινώθηκε, την θέση του θα πάρει ο Πιέτρο Φιτιπάλντι, ο οποίος είναι εγγονός του πρωταθλητή Έμερσον Φιτιπάλντι και θα κάνει το ντεμπούτο του στην διοργάνωση.

Αναλυτικά ο μήνυμα του Γκροζάν στα social media: «Ποτέ δεν πίστευα πως θα με έκαναν χαρούμενο κάποια squats. Το σώμα μου αναρρώνει καλά από τη σύγκρουση, ελπίζω το ίδιο και για τα εγκαύματα στα χέρια μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. ΥΓ: Παραμένω αργός στο να γράφω μηνύματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ