Φέτελ : «Δεν είχα καλά αποτελέσματα αλλά έμαθα πολλά»

Φέτελ : «Δεν είχα καλά αποτελέσματα αλλά έμαθα πολλά»

Για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε μίλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Το 2020 ήταν μια αρκετά κακή χρονιά για τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη Formula 1 καθώς δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες. Ο Γερμανός πιλότος μίλησε για τη χρονιά αυτήν και ανέφερε πως αν και δεν ήταν καλός κατάφερε να μάθει πάρα πολλά.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αλλά νομίζω ότι σε γενικότερη άποψη, δούλεψα περισσότερο και σίγουρα όλο αυτό θα με βοηθήσει σε όλα αυτά που έρχονται στο μέλλον. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτά που ακολουθούν. Προφανώς είμαι στενοχωρημένος που φεύγω από την ομάδα μου αλλά ήταν μια απόφαση που πήρα πολύ καιρό πριν. Ελπίζω, επειδή πραγματικά νοιάζομαι για αυτή την ομάδα, να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν.

Να έχουν καλύτερη πρόσφυση, να πάρει ο Σαρλ το αυτοκίνητο που του αξίζει. Για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα γκαράζ, που έχουν τόσο πάθος με το σπορ αυτό. Αλλά για όλα όσα έρχονται για εμένα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι ένα νέο κεφάλαιο φυσικά, μια μεγάλη αρχή. Ο χρόνος θα δείξει. Φέτος μπορεί να μην είχα καλά αποτελέσματα αλλά έμαθα πάρα πολλά πράγματα για εμένα και το μέλλον μου εντός, αλλά και εκτός πίστας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ