Μπαχρέιν : Pole position για τον Φερστάπεν!

Μπαχρέιν : Pole position για τον Φερστάπεν!

Ο Ολλανδός πιλότος της Ρεντ Μπουλ έκανε φανταστικό γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές και κατέκτησε την pole position στο Μπαχρέιν, στο πρώτο Grand Prix για τη φετινή σεζόν.

Με έναν φανταστικό γύρο στο 1:28:997 ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στο Grand Prix του Μπαχρέιν και την Κυριακή θα ξεκινήσει τον αγώνα από την πρώτη θέση του Grid.

Ο Ολλανδός πιλότος της Ρεντ Μπουλ ήταν ο μοναδικός που κατέβηκε το 1:29:00, με τον 23χρονο να αφήνει τέσσερα ολόκληρα δέκατα πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούς Χάμιλτον.

Ο Βρετανός θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη θέση θα βρίσκεται ο Μπότας. Στην πεντάδα βρίσκονται επίσης οι ΛεΚλέρκ και Γκασλί, ενώ στο 6-7 βρίσκονται οι δύο πιλότοι της ΜακΛάρεν, Ρικιάρντο και Νόρις. Οι Σάινθ, Αλόνσο και Στρολ συμπληρώνουν την 10άδα.

Ο Φερστάπεν με την εμφάνιση που έκανε στις κατατακτήριες δοκιμές του Μπαχρέιν έδειξε ότι έχει κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα στην Ρεντ Μπουλ και την Μερσέντες, με τον Ολλανδό να αφήνει πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον και να εκκινεί από την πρώτη θέση του Grid  στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ