Νικητής ο Χάμιλτον στην Ισπανία! (pics)

Νικητής ο Χάμιλτον στην Ισπανία! (pics)

Ο Λιούις Χάμιλτον αναδείχθηκε νικητής στο Grand Prix Ισπανίας χάρη στην απίστευτη στρατηγική της ομάδας του, στη 2η θέση ο Μαξ Φερστάπεν και 3ος ο Βάλτερι Μπότας.

Το τιμ της Μερσέντες έκανε τα μαγικά του και με την αδιανόητη στρατηγική του σε συνδυασμό με την εκπληκτική οδήγηση του Λιούις Χάμιλτον, ο 36 χρονος «έκλεψε» τη νίκη από τον Μαξ Φερστάπεν που βγήκε 2ος, ενώ ο Μπότας συμλήρωσε για ακόμη μια φορά το βάθρο.

Με το σβήσιμο των κόκκινων φώτων, ο Μαξ πραγματοποίησε μια εκπληκτική εκκίνηση και προσπέρασε εντυπωσιακά τον poleman Χάμιλτον, ενώ κατάφερε να μείνει μπροστά και μετά το πρώτο πιτ, με τον Βρετανό να μην μπορεί να τον περάσει με τίποτα και φάνηκε πως περίμενε κάποιο λάθος ώστε να ξεκολλήσει από την πλάτη του.

Σε αυτό το σημείο ανέλαβε ο ιδιοφυής Τότο Βολφ και τράβηξε εκ νέου μέσα στον Χάμιλτον λίγους μόλις γύρους μετά την αλλαγή των ελαστικών, κάτι το οποίο ανάγκασε την Ρεντ Μπουλ ν’ αφήσει μέχρι τέλους μέσα τον Μαξ με… παραδωμένα ελαστικά.

Έτσι, στους 20 τελευταίους γύρους ο 36χρονος άρχισε να μαζεύει τη διαφορά και στο τέλος προσπέρασε τον Ολλανδό, φτάνοντας σε μια απροσδόκητη και σπουδαία νίκη με τη σημαντική βοήθεια των μηχανικών του. Το βάθρο το συμπλήρωσε για ακόμη μια φορά Βάτλερι Μπότας, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ