Τρομάζουν Ferrari και ιπτάμενος… Γερμανός

Τρομάζουν Ferrari και ιπτάμενος… Γερμανός

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, τρέλανε τα χρονόμετρα στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμαστικών της ημέρας για την F1, κάνοντας χρόνο ρεκόρ για τη συγκεκριμένη πίστα.

Η Ferrari στα χέρια του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή πέταγε στην κυριολεξία και σόκαρε τον ανταγωνισμό θυμίζοντας την πάλαι ποτέ κραταιά Scuderia στα χρόνια της κυριαρχίας της στη Formula 1. Οι χρόνοι του Φέτελ στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας ήταν πραγματικά απλησίαστοι με αποκορύφωμα το 1’:17.182’’, που είναι το νέο ρεκόρ της πίστας της Βαρκελώνης.

Όσο για τον ανταγωνισμό; Χαρακτηριστικό είναι πως η δεύτερη καλύτερη επίδοση ανήκει στον Κέβιν Μαγκνουσεν (Haas) που ήταν πάνω από 1’’ πιο αργός από το Φέτελ. Θετικά δείγματα είχαμε και από τις Renault (Χούλκενμπεργκ) και Toro Rosso (Γκασλί), ενώ δεν… θάμπωσαν με την εμφάνισή τους οι McLaren (Φαντόρν-5ος) και Mercedes (Μπότας-7ος).

Το σημαντικό είναι πως μετά τα απρόοπτα του πρώτου γύρου δοκιμών με τη χιονόπτωση και την κακοκαιρία, είχαμε σήμερα μια περίοδο που κύλησε απρόσκοπτα χωρίς μεγάλες διακοπές ή ατυχήματα, με τους οδηγούς να συμπληρώνουν αρκετούς γύρους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ