Μπότας: Σε συζητήσεις με την Alfa Romeo

Μπότας: Σε συζητήσεις με την Alfa Romeo

Το μέλλον του Βάλτερι Μπότας στην Mercedes κρίνεται αβέβαιο και για αυτό το λόγο, ο εκπρόσωπος του Φινλανδού πιλότου ξεκίνησε συζητήσεις με την Alfa Romeo ενόψει της επόμενης περιόδου.

Ο Βάλτερι Μπότας βλέπει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην Mercedes την επόμενη περίοδο. Το συμβόλαιο του Φινλανδού εκπνέει με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και τα αποτελέσματα στους αγώνες της φετινής σεζόν, δεν έχουν πείσει τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας.

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του Μπότας έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Alfa Romeo για να δει αν υπάρχουν πιθανότητες συνεργασίας από την επόμενη χρονιά. Η ιταλική ομάδα θα έχει μια κενή θέση στο επερχόμενο ρόστερ, καθώς φαίνεται πως ο Κίμι Ραϊκόνεν θα σταματήσει από την Formula 1, στην ηλικία των 41 ετών.

Άλλωστε, δεν ενδέχεται να υπάρξει κάποια άλλη διαθέσιμη ομάδα, διότι όλες έχουν κάνει γνωστό το δίδυμό τους για την επόμενη, ιδιαίτερη, χρονιά, ενώ όσον αφορά την Red Bull, δύσκολα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Σέρχιο Πέρεζ.

Ο εκπρόσωπος του Μπότας απευθύνθηκε στην Alfa Romeo, καθώς δεν ενθουσιάζει τον «πελάτη» του, το σενάριο επιστροφής στην Williams, στο πλαίσιο μιας ανταλλαγής με τον Τζορτζ Ράσελ, με τον νεαρό Βρετανό να προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ