Πεντρόσα – «Ήμουν πολύ τυχερός που δεν χτύπησα από το ατύχημα»

Πεντρόσα – «Ήμουν πολύ τυχερός που δεν χτύπησα από το ατύχημα»

Ο Ντάνι Πεντρόσα μίλησε για το ατύχημα που είχε στο Red Bull Ring, τονίζοντας πως ήταν πολύ τυχερός που δεν χτύπησε.

Ο Ντάνι Πεντρόσα είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στο Red Bull Ring, ωστόσο μετά την πτώση του δεν είχε ούτε… γρατζουνιά γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Ο Ισπανός αναβάτης της ΚΤΜ, μιλώντας για τα όσα έζησε εκείνες τις στιγμές, τόνισε ότι ήταν πολύ τυχερός που δεν έπαθε κάτι και πως ήταν σοκαριστικό να βλέπει τις άλλες μηχανές να περνούν από δίπλα του στην πίστα.

Οι δηλώσεις του Ντάνι Πεντρόσα:

«Ήταν δύσκολο ξεκίνημα γιατί δεν ξέρω για ποιο λόγο έπεσα. Ίσως ακούμπησα τη εσωτερική γραμμή ή ίσως το ελαστικό ήταν πολύ κρύο στη δεξιά πλευρά του. Χρησιμοποιούσα το σκληρό ελαστικό μπροστά. Δεν ξέρω γιατί, μπήκα στη στροφή και όταν είχα τη μέγιστη κλίση προσπάθησα να σηκώσω τη μοτοσικλέτα, αλλά δεν σηκώθηκε και έμεινα κάτω, στην άσφαλτο.

Η μοτοσικλέτα έμεινε στη μέση της πίστα και ο Σαβαντόρι έπεσε πάνω της και χτύπησε, και λυπάμαι γι’ αυτό. Αλλά εγώ ήμουν πολύ τυχερός. Δεν νομίζω ότι μου έχει ξανασυμβεί αυτό στην καριέρα μου. Ήταν σοκ να βλέπω τις άλλες μοτοσικλέτες να περνάνε δίπλα μου από όλες τις μεριές. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ