Ο Μικ Σουμάχερ έχει πολλά ακόμα να μάθει

Ο Μικ Σουμάχερ έχει πολλά ακόμα να μάθει

Ο Μικ Σουμάχερ παραδέχθηκε πως είναι ακόμα στη πρώτη του σεζόν στη Formula 1 και ότι έχει να μάθει πολλά ακόμα στη πορεία.

Ο Μικ Σουμάχερ κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Formula 1 με την ομάδα της Haas.  Ο γιος του θρύλου του σπορ, Μίκαελ, προσπαθεί για το καλύτερο σε κάθε αγώνα, αν και οι δυνατότητες που του προσφέρει η ομάδα δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα.

Ο Μικ δεν έχει μαζέψει ούτε ένα βαθμό μέχρι τώρα στην βαθμολογία και είναι ο μοναδικός μαζί με τον teammate του στην Haas, τον Νικίτα Μαζέπιν. Ο πρωταθλητής της Formula 2 την περσινή σεζόν έκανε το πρώτο του απολογισμό για την σεζόν μέχρι τώρα και τόνισε ότι το μονοθέσιο είναι μέχρι στιγμής κατώτερων των περιστάσεων.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Προσωπικά πιστεύω πως η σεζόν έως τώρα είναι πολύ θετική. Πιστεύω πως έχω καταφέρει να βελτιωθώ σταθερά, μαθαίνοντας από κάθε αγώνα. Όπως είναι λογικό σε ορισμένα σημεία βελτιώνεσαι λίγο διότι έχεις τελειοποιήσει πολλούς παράγοντες σε προηγούμενους αγώνες. Οπότε πιστεύω πως είμαι ακόμα σε μια διαδικασία εκμάθησης, τόσο εντός αλλά και εκτός πίστας. Νιώθω όμως ολοένα και καλύτερα κάθε φορά που είμαι στο μονοθέσιο. Είναι πολύ θετικό, ιδιαίτερα με τη δουλειά που καταβάλλουμε ως ομάδα, είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ